Pályázatok

Kedvezményezett neve: HRT Spedition Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Technológiai modernizáció a HRT Spedition Kft.-nél”

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02505

A szerződött támogatás összege: 58 465 137 Ft

A támogatás mértéke: 70%

Tényleges befejezési dátum: 2022.02.17.

A projekt tartalmának bemutatása:

A HRT Spedition Kft. számára a megvalósított eszközbeszerzéssel, valamint az ingatlan korszerűsítéssel lehetőség nyílik a lapszabászati tevékenység beindítására, mely már korábban is megfogalmazódott a vezetésben, hiszen a „1623’08 Épületasztalos-ipari termék gyártása” 2017 óta szerepel a cégünk tevékenységi körei között. A releváns szakmai tapasztalattal rendelkező és elismert szakemberekkel, mint jövendőbeli munkatársakkal, felvettük a kapcsolatot. Az általuk kiválasztott gépek, berendezések megvásárlásával, a tervezett infrastruktúra fejlesztéssel képesek leszünk egy erős és hatékony 3-4 fős csapatot működtetni, amely biztosítani tudja a COVID-19 miatti logisztikai instabilitás ellensúlyozását. A beszerzett eszközök (Élzáró gép, Formatizáló körfűrész, CNC Megmunkáló központ, YALE gázüzemű homlokvillás targonca) magas minőségű produktumok előállítását teszik lehetővé, ugyan akkor a meglévő infrastruktúra fejlesztése sem maradhat el. A megvalósulási helyszínen elhelyezkedő épület, mely a fejlesztendő tevékenységünknek ad majd helyet, meglehetősen leromlott állapotú volt, szükséges volt annak korszerűsítése. Ennek keretében a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, valamint a homlokzati hőszigetelés valósult meg. Mindezt annak érdekében, hogy munkavállalóink korszerű épületben dolgozhassanak, valamint a Társaságunk életében oly fontos energiahatékonyság növelése is megvalósulhasson. Tekintve, hogy vállalkozásunk diverzifikálni kívánja tevékenységét, gépparkjának száma növekedett, a termelékenység fokozása is megvalósul. Ez természetesen növeli Társaságunk munkavállalói létszámának minél nagyobb mértékű megtartásának lehetőségét, sőt a jelenlegi dolgozói állomány növelését is magában hordozza. Jelen fejlesztéssel, melynek eredményeképp a kapacitásunkat, termelékenységünket növelni tudjuk, elérhetővé válhat a kiesés kompenzálása, Társaságunk újra növekedési pályára állhat. Megvalósulhat a legfontosabb törekvésünk: a fejlődés, a technológiai megújulás.

A kedvezményezett neve: HRT Spedition Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Munkahelyi képzés a HRT Spedition Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 16 814 271 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt fizikai befejezése: 2021.06.01.

A projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00167

A projekt tartalmának bemutatása:

A VEKOP-8.5.3 pályázat során megvalósításra kerülő 7 képzésbe összesen 25 fő munkavállaló képzése valósul meg, melyek során javul a kommunikáció hatékonysága, gyorsul a feladatmenedzsment, a folyamatkezelés fejlődik, mellyel elősegíti cégünk piaci pozíciójának megerősítését, munkahelyek megtartását és a helyi gazdaság erősítését. A projekt további célja, hogy megnyert képzéseken, tréningeken szerzett kompetenciákkal munkatársaink feladataikat maximális színvonalon tudják teljesíteni a partnercégek elvárásainak megfelelően, kimagasló minőségű szolgáltatásokat biztosítva, megerősítve ezzel piaci helyzetünket.

A kedvezményezett neve: HRT Spedition Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: “Rugalmas foglalkoztatási rendszer bevezetése a HRT Spedition Kft.-nél”

A szerződött támogatás összege: 13 283 760 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.09.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00378

A projekt tartalmának bemutatása:

A “HRT Spedition Kft.” sikeres működése érdekében átalakítja dolgozói munkarendjét, hogy rugalmas foglalkoztatási formákat vezessen be. A cég az új szervezeti felépítés érdekében szakmai tanácsadási, képzési szolgáltatásokat vesz igénybe valamint eszközöket szerez be és munkahelyi mentort foglalkoztat.

A kedvezményezett neve: HRT Spedition Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: “Gyakornokok foglalkoztatása a HRT Spedition Kft-nél”.

A szerződött támogatás összege: 10 876 160 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.07.10.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00339

A projekt tartalmának bemutatása:

A gyakornoki program sikeresen lezárult, melynek keretében 4 főt alkalmaztunk. A gyakornokok minőségi munkavégzése megvalósulásának érdekében, 2 fő vállalati kapcsolattartót jelöltünk ki melléjük szerződésük 9 hónapos időtartamára. A munkavégzéshez szükséges volt, hogy mindenkinek saját számítógépe legyen, amin elérhetőek a kellő programok és az internet, ezért 4 db laptopot szereztünk be (2 db Dell Latitude E7470 ultrabook tartozz. WordWall szoftver, valamint 2 db LENOVO Idea Centre C40-30 tartozék WordWall szoftver). Az 1-1 számítógép mellett 1-1 mobiltelefont is fontos volt a gyakornokoknak beszerezni, hiszen munkájuk jelentős részét képezte a munkatársakkal, ügyfelekkel, sofőrökkel történő folyamatos kapcsolattartás. A telefonok és számítógépek beszerzésén túl 1 db nyomtató beszerzése is szükséges volt. A gyakornokok mindegyike a multi funkciós nyomtatót használta a fuvarmegbízások, egyéb dokumentációk nyomtatására illetve szkenelésére (XEROX WORKCENTRE MFP 6027V).

– Kedvezményezett neve: HRT Spedition Korlátolt Felelősségű Társaság

– A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a HRT Spedition Kft-nél

– Szerződött támogatás összege: 15 981 320 Ft

– Szerződött kölcsön összege: 19 976 650 Ft

– Támogatás mértéke: 40 % (vissza nem térítendő támogatás) 50% (kölcsön)

– A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.06.30.

– A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01954

A projekt tartalmának bemutatása:

A HRT Spedition Kft. egy komplett ERP szoftver beszerzését tervezi megvalósítani, amely CRM, munkaidő és HR, kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés és logisztika, elektronikus iratkezelés (dokumentumtár), valamint mobilalkalmazás modulokból tevődik össze. A projekt keretében sor kerül 1 db szerver és 2 db szoftver beszerzésére is. A Társaság célja jelen beruházás megvalósításával, hogy korszerűsítse informatikai rendszerét és ezzel együtt nagymértékben növelje működésének hatékonyságát, valamint átláthatóságát.