Minőségpolitika

Minőségpolitika
ISO 9001:2015

A HRT Spedition Kft minőségirányítási rendszerének alapját a minőségpolitika képezi, amit mint eszközt kíván alkalmazni a folyamatos tökéletesítés és fejlesztés megvalósításához. A megfogalmazott minőségpolitika összhangban áll a szervezet üzletpolitikájával és stratégiájával, valamint alapot ad a minőségcélok megfogalmazásához, kitűzéséhez és rendszeres átvizsgálásához.
Társaságunk legfőbb törekvése, hogy a szállítmányozás területén gyors, pontos és megbízható szolgáltatást nyújtson partnereinek. Az igényekre, megkeresésekre rövid határidővel reagálunk, speciális igényeket is teljesítünk, kedvező ár/érték arány szinten.
Elsődleges célunk, hogy a magyar- és európai fuvarozási és szállítmányozási piac elismert résztvevői legyünk. Ehhez elengedhetetlen üzleti partnereink igényeire épülő minél megbízhatóbb szállítmányozási szolgáltatás nyújtása. Alapvető érdekünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.
Ennek érdekében pontosan kell ismernünk partnereink igényeit, szolgáltatásainkat és minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztve, a mind tökéletesebb minőségi munkavégzést kívánjuk megvalósítani.

E cél eléréséhez az alábbiakra kötelezzük el magunkat:

Budapest, 2020.06.01.