Társadalmi szerepvállalás

30-ig hevít a nő, aztán a bor, utána a kemence sem

A HRT Spedition Kft. folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel túlszárnyalhatja Partnerei igényeit. Az idén már húszéves hagyománnyal rendelkező egri borünnepen második alkalommal jelent meg a HRT Spedition Kft különleges szigete, ami látványával, programjával keltette föl a látogatók érdeklődését.

A HRT Spedition Kft. egyébként nemzetközi- és belföldi szállítmányozással foglalkozik. Sokan érdekesnek találták jelenlétét a rendezvényen, mégis tízezrek olvashatták és mutogatták egymásnak mosolyogva Móra Ferenc idézetét, amely a HRT sziget egyik mottója volt a rendezvényen.

A vállalkozás egész Európába eljuttatja a Partnerei termékeit. Ez jelenthet exportot, importot, vagy belföldi szállítást is. Évente több mint 15 000 000 kilométer megtételével, több mint 25 000 fuvarmegbízást teljesítenek, s ezek a számok évente folyamatosan bővülnek, köszönhetően a folyamatos fejlődésnek, és a kiváló minőségű szolgáltatásnak.

Több száz partnerrel állnak napi kapcsolatban. Magyarország szinte minden területét érinti munkájuk – ugyanakkor a személyes találkozásokra ritkán van lehetőségük. Úgy gondolják, hogy a négynapos Egri Bikavér Ünnep méltó esemény arra, hogy vendégül lássák partnereinket, egy kicsit közelebbről is megismerjék egymást Partnereik munkatársai, és kollégáik.

A HRT sziget sikerét a vendégeik visszajelzése alapján a vállalat pozitívan értékeli, sőt, több száz számukra addig nem ismert egri lakos és turista is gratulált az ötlethez, és annak kivitelezéséhez. Sok látogató jegyezte meg, hogy ez az új látvány, immár második alkalommal is vidámságot vitt a Bikavér Ünnep programjába. A HRT-s program színvonalát emelte a MAGISZ BMW, az egri Senátor-Ház szolgáltatásai, valamint a Lobbanáspont tűzzsonglőr produkciók.

KÖSZÖNJÜK!

A HRT Spedition Kft. ezúton szeretné köszönetét kifejezni Tarsoly József hegybírónak, aki rendkívül sokat segített a vállalatnak is, és jó házigazdája volt ennek az ünnepnek. Külön köszönet a Juhász Testvérek pincészetének és az Ostorosbor Zrt.-nek a kiemelt támogatásukért, az együttműködésért és azért, hogy hittek ebben az elképzelésben, a vállalkozás sikerében.

Köszönet az egri Demeter Pincészet, Gál Lajos pincészet, Simon Pincészet, Vincze Béla pincészet, az egerszalóki Dávid Borház és a tokaji Patricius Borház együttműködéséért. Leghálásabb köszönet a Partnereket illeti, akik elfogadták a HRT Spedition Kft. meghívását, és megtisztelték bizalmukkal, hiszen a kölcsönösen fontosnak tartják a személyes emberi kapcsolatokat a korrekt partneri együttműködésükben.